Hoe de problemen van uw Facebook-account op te lossen

 • Als u ook problemen ondervindt in uw Facebook-account, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Omdat we in deze blog u gaan begeleiden bij het oplossen van de problemen van uw Facebook-account, en hiervoor hoeft u alleen maar zorgvuldig door de blog te bladeren en de stappen voor de juiste oplossing te volgen.
  De stappen voor het oplossen van de problemen van uw Facebook-account worden hieronder vermeld. Als u problemen ondervindt tijdens het volgen van de stappen, kunt u contact opnemen met Facebook Helpdesk Nederland + 31-164744004 voor hulp. Wij zijn er altijd om u te helpen en u te begeleiden met de juiste begeleiding. Dus voel je vrij om ons te bereiken. Ga nu verder met de stappen;

  • Als je iemand wilt ontvolgen die continu onnodige en niet bruikbare berichten plaatst, moet je naar je profielpagina gaan. En daar moet je op het vak Volgend tikken, dat je aan de rechterkant van je omslagfoto kunt zien. Selecteer het gewoon en volg de naam van de persoon die u niet wilt volgen op Facebook.
  • Om iemands prioriteit in uw Facebook-account te behouden, moet u naar het volgende vak gaan en vervolgens op de ID tikken van de persoon die u als prioriteit wilt gebruiken. En kies vervolgens eerst Zie en dan ben je klaar.
  • Als je je berichten niet met iedereen wilt delen, wordt je daarom aangeraden om naar de doelgroepselectieknop te gaan. En daar moet je vrienden kiezen behalve … optie. Hierna moet u de persoon selecteren aan wie u wilt tonen en vervolgens op de rode knop tikken en vervolgens op wijzigingen opslaan tikken. En daarna wordt uw bericht niet met iedereen gedeeld.
  • Als u automatisch afspelen van video’s wilt blokkeren, moet u naar instellingen gaan. En dan moet je op het tabblad video’s tikken dat je in de linkerhoek van het scherm kunt vinden. Nu, nadat je dit hebt gedaan, moet je de video-instellingen voor automatisch afspelen uitschakelen via de opties. En zo kun je automatisch spelende video’s blokkeren.

  Dit zijn dus de stappen waarmee we de problemen van ons Facebook-account kunnen oplossen. Als u wat kennis over Facebook Account Herstel wilt opdoen, kunt u onze website bezoeken en ook zoeken naar praktische blogs waarin u veel van dergelijke gerelateerde blogs kunt vinden.

  Als u nog steeds hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via ons gratis nummer 31-164744004. En als u aarzelt om te bellen, kunt u direct live met ons chatten. Onze teams zijn zeer ondersteunend en getalenteerd. Ze zouden je helpen bij het oplossen van je probleem, dus waar wacht je nog op? Neem direct contact met ons op en lost uw problemen in een mum van tijd op.

  Originele bron: Hoe de problemen van uw Facebook-account op te lossen