Hoe het wachtwoord van uw Facebook-account te herstellen?

 • Tegenwoordig is het gebruikelijk een Facebook-account, omdat dit ons in contact houdt met onze familie en vrienden. Bent u uw wachtwoord vergeten of ondervindt u problemen bij het inloggen op uw account of wilt u uw wachtwoord opnieuw instellen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want dit is heel gebruikelijk en we kunnen u verzekeren dat u naar de juiste site kijkt. Het enige dat u nodig heeft, is een bezoek te brengen aan onze website Facebook Klantenservice Nederland. Hier krijgt u al uw oplossingen voor uw probleem en de beste richtlijnen om uw wachtwoord op de gemakkelijkste manier te herstellen.

  Als u uw wachtwoord moet wijzigen, volgt u de onderstaande stappen:

  • Als u al bent aangemeld bij uw Facebook-account en u zoekt naar de stappen om uw wachtwoord te wijzigen, moet u naar de facebookpagina gaan en daar ‘Instellingen’ selecteren in de rechterhoek van het scherm.
  • Dan moet u klikken op de pagina ‘Beveiliging en inloggen’. U ziet op het scherm de optie ‘Bewerken naast Wachtwoord wijzigen’ hier moet u op de optie ‘Bewerken’ klikken.
  • Het volgende dat u moet doen, is uw wachtwoord invoeren en ook uw nieuwe wachtwoord invoeren. Klik vervolgens op de optie ‘Wijzigingen opslaan’ op uw scherm.

  Dit is als u uw Facebook-wachtwoord bent vergeten:

  • Het eerste wat u moet doen is naar de optie ‘Wijzig uw wachtwoord’ te gaan. Hierna vindt u de optie ‘Wachtwoord vergeten?’, U hoeft er alleen maar op te klikken. En volg daarna de instructies op uw scherm.

  Als u graag uw wachtwoord opnieuw wilt instellen, volgt u deze stappen:

  • Allereerst moet u naar 'Uw accountpagina zoeken' op uw Windows-scherm gaan.
  • Hier moet u uw gegevens invoeren, zoals; uw naam of gebruikersnaam, telefoonnummer, e-mailadres. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, klikt u op de optie 'Zoeken' op het scherm
  • Vervolgens moet je gewoon de instructies op het scherm volgen en dan moet je goed zijn om weer aan de slag te gaan met je Facebook.

  We hopen dat de bovenstaande instructies u hebben geholpen bij het oplossen van uw probleem. Als je nog andere vragen hebt of hulp nodig hebt, kun je ons hier op elk gewenst moment op Facebook Account Herstel
  opzoeken of je kunt onze gratis Facebook Helpdesk Nummer + 31-164744004 bellen. Onze experts helpen u om de beste service te bieden die we hebben.

  Originele bron: Hoe het wachtwoord van uw Facebook-account te herstellen?