Hoe Google Chrome op uw systeem bij te werken?

 • Heb je je computer niet beschermd met de nieuwste beveiligingsupdates? Dan moet u dat eerst doen, omdat Google Chrome u automatisch kan bijwerken wanneer er een nieuwe versie van de browser op uw apparaat is met deze updates, kunt u enkele wijzigingen in uw browser zien. Als u Google Chrome op uw apparaat niet kunt bijwerken, neemt u een paar minuten de tijd om ons te bellen op Google Hulplijn klantenservice Nederland. Wij verzekeren u dat u alle oplossingen voor uw probleem zult vinden, u moet gewoon verder lezen.

  U kunt de onderstaande stappen volgen om de openstaande updates van uw systeem te voltooien;

  • Het eerste wat u moet doen, is Chrome op uw computerapparaat openen. Helemaal rechtsboven in uw scherm vindt u de optie ‘Meer’.
  • Op het scherm zou u moeten kunnen zien dat het pictogram gekleurd is. Het wordt op de volgende manieren getoond; Als de update 2 dagen geleden was, ziet u dat het pictogram groen van kleur is, als het 4 dagen was dan oranje en als een week geleden dan ziet u de kleur rood.

  Stappen om Google Chrome op uw systeem bij te werken;

  • De eerste stap is om uw computer aan te zetten en vervolgens moet u Chrome openen. Klik rechtsboven in het scherm op ‘Meer’ en klik vervolgens op ‘Update Google Chrome’.

  Opmerking: voor het geval u de optie om op ‘Update Google Chrome’ te klikken niet ziet, hoeft u zich geen zorgen te maken en weet u dat u de nieuwste versie al gebruikt. Dus wees blij!

  • Nu hoeft u alleen nog maar op ‘Relaunch’ te klikken. U moet ook weten dat wanneer u op Opnieuw opstarten klikt, u geen gegevens verliest, omdat de browser automatisch alle geopende tabbladen en vensters opslaat wanneer deze opnieuw wordt opgestart, maar als u de computer niet opnieuw wilt opstarten, klikt u op de optie ‘Nu niet’ en wanneer u uw computer later opent, zult u merken dat uw Google Chrome is bijgewerkt.

  Weten hoe en wanneer u uw Chrome moet bijwerken?

  • Eerst moet u Chrome openen op uw apparaat en vervolgens moet u klikken op ‘Meer’ rechtsboven in het scherm.
  • Nu moet u klikken op de optie ‘Help’ en vervolgens op de optie ‘Over Google Chrome’ die u op uw scherm ziet. U ziet het huidige versienummer wanneer u hier bent. Google Chrome doorloopt de updates voor u en u klikt gewoon op ‘Opnieuw starten’ als u een van de gegeven opties wilt toepassen om uw systeem bij te werken.
  • Wees nu op uw gemak! U hebt een computer die soepel werkt.

  Nu u Google Chrome met succes hebt bijgewerkt, hopen we dat al uw problemen nu zijn opgelost. Als u nog steeds geconfronteerd wordt, kunt u ons Google Technische Klantenservice Nederland +31-164744004 bellen en onze experts staan voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen die u snel nodig heeft.

   

  Originele bron: Hoe Google Chrome op uw systeem bij te werken