Hoe het e-mailadres of telefoonnummer voor Microsoft-account wi

 • Met Microsoft Account kunt u Microsoft-services en abonnementen zoals Xbox Live, OneDrive, Skype, Outlook.com en Windows 10 vanuit één account beheren. Als Microsoft-gebruiker kunt u tot 10 e-mailadressen en telefoonnummers aan uw account toevoegen. E-mailadressen en contactnummers die aan uw Microsoft-account zijn gekoppeld, worden Aliassen genoemd. Ze hebben toegang tot soortgelijke contactpersonen, online opslag, abonnementen en accountinstellingen.

  Met elke alias kunt u zich aanmelden op al uw Windows 10-apparaten en -services die toegang hebben tot Microsoft-account. Microsoft Vergeet Wachtwoord Herstel wil u erop wijzen dat uw aliassen één wachtwoord delen en u kunt elk een e-mail sturen en ontvangen. De primaire alias is de gebruikers-ID waarmee u zich aanmeldt bij uw account, die wordt weergegeven op uw Windows 10-apparaten en de manier waarop u de ontvangers in een e-mail laat zien. Hier zijn de stappen die u kunt gebruiken om een nieuw e-mailadres of contactnummer toe te voegen als alias:

  1. Log in op uw Microsoft-account. Als u problemen ondervindt bij het aanmelden, gaat u naar de Help van Microsoft-account.
  2. Kies e-mailadres toevoegen of telefoonnummer toevoegen in het gedeelte Accountaliassen.
  3. Als u besluit een telefoonnummer toe te voegen, gaat u verder met de vijfde stap. In het geval dat u ervoor kiest om e-mail toe te voegen, selecteert u vervolgens of u wilt toevoegen:
   • Een nieuw e-mailadres. Klik op Een nieuw e-mailadres maken en voeg het toe als een aliaslink en voer vervolgens de stappen uit.
   • Een niet-Microsoft e-mailadres (zoals @ gmail.com of @ yahoo.com e-mailadres). Kies om een bestaand e-mailadres toe te voegen als een Microsoft-accountalias en klik vervolgens op Alias toevoegen.
  4. Nadat u het e-mailadres hebt toegevoegd, moet u uw identiteit verifiëren:
   • Klik naast de nieuwe gebruikersnaam op Verifiëren. Er wordt ter bevestiging een bericht naar het account verzonden.
   • Nadat u het bericht hebt ontvangen, klikt u op de bijgevoegde koppeling om te bevestigen dat u de eigenaar van het account bent.
  5. Als u het contactnummer hebt gekozen, kiest u uw land en voert u vervolgens het contact in dat u wilt gebruiken.
   • Druk op de knop Volgende en het nieuwe telefoonnummer wordt toegevoegd, u ontvangt een sms ter verificatie.
   • Voer de ontvangen code in het SMS-bericht in en klik vervolgens op Volgende.

  Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u onze experts altijd bereiken. Neem contact op met Microsoft Klantenservice Telefoonnummer +31-208004951 en ontvang oplossingen voor uw problemen. U krijgt de beste oplossingen van de zeer ervaren technici.

  Originele bron: Hoe het e-mailadres of telefoonnummer voor Microsoft-account wijzigen?