Hoe een probleem in een Google Issue Tracker bekijken en bewerk

 • Google Issue Tracker is een hulpmiddel dat intern bij Google wordt gebruikt om bugs en functieverzoeken te traceren met behulp van productontwikkeling. Het wordt gebruikt door externe gebruikers en partnergebruikers die willen samenwerken met Google-teams voor specifieke projecten. Het is over het algemeen geen tool voor het bijhouden van problemen en wordt ook niet aangeboden als een consumentenproduct voor externe teams die het willen gebruiken voor het volgen van hun eigen problemen. Google Hulplijn Nederland informeert u hier dat u bewerkingsproblemen en beheerdersrechten moet hebben voor de componenten die de problemen hebben om de velden ervan te bewerken. Volg deze stappen:

  • Open Issue Tracker in uw webbrowser.
  • Zoek naar het probleem in Issue Tracker of zoek ernaar via de URL.
  • Met de app-balkknop voer je snel actie uit voor het probleem. Deze knoppen vindt u onder de zoekbalk.
  • Voeg het probleem toe aan of verwijder het van hotlists met behulp van de hotlistkiezer. Deze tool bevindt zich alleen onder de zoekbalk.
  • Verbind dit probleem met andere problemen met behulp van de Related Issue Tray en deze onder app-balk.
  • Gebruik het venster Uitgavevelden om de status van het probleem te bekijken of te bewerken. Dit paneel bevindt zich aan de rechterkant van de pagina en bevat veel van de velden die het eerst werden gerapporteerd toen het probleem werd gecreëerd. Het bestaat ook uit de aangepaste velden van de component. U kunt een veld in dit paneel bewerken door erop te klikken of door de gekoppelde hyperlink.
  • In de koptekstlijst van het deelvenster Historie. Klik op de potloodpictogrammen om de titelcomponent van het probleem te bewerken. Voor meer informatie over hoe een component kan worden gewijzigd, kunt u onze experts bereiken.
  • Gebruik het paneel Historie om de gemaakte wijzigingen te traceren. Het toont updates van het probleem en biedt ruimte voor opmerkingen over het probleem. Er worden standaard geen kleine wijzigingen in de status van het probleem weergegeven. Schakel de optie Volledige geschiedenis boven aan de pagina in om de wijzigingen te bekijken.
  • Voeg onder aan het deelvenster Historie opmerkingen en bijlagen toe aan het probleem.
  • Klik op het potloodpictogram naast het reactienummer om een opmerking te bewerken. Met reactietoegang kunt u uw opmerkingen aanpassen en kunnen editors ook de eerste opmerking wijzigen.

  Als een probleem uw kant op komt of uw technische fouten niet zijn opgelost, kunt u onze specialisten bereiken. Kies Google Klantenservice Telefoonnummer +31-208004951 of bereik ons via onze Live Chat-services. We zijn altijd actief met onze technici en tool om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  Originele bron: Hoe een probleem in een Google Issue Tracker bekijken en bewerken?