Hoe Kunt U Contact Opnemen Met Outlook.Com-Ondersteuning Voor U

 • Wanneer u problemen ondervindt in uw Outlook-account waarvan u niet verwacht dat u hulp zoekt. Wanneer uw contact of berichten niet verschijnen waar ze zouden moeten zijn of wanneer de foutmeldingen pop-up hoog en laag verschijnen, zit u vast! Je wordt letterlijk boos en hebt hulp van een expert nodig. Outlook klantenservice wil het u gemakkelijk maken om van al uw problemen af te komen. U kunt ook hulp krijgen van de Microsoft Outlook.com-teamleden op een ondersteunings forum. Als u Outlook Online gebruikt, volgt u deze:

  Probeer het Outlook.com-forum: met Outlook.com is het mogelijk dat u niet verzekerd bent van gratis en onmiddellijke toegang tot een ondersteuningsmedewerker. U kunt echter toegang krijgen tot MS-werknemers en veel ervaren gebruikers die hulp bieden op een openbaar forum waar uw vragen mogelijk al zijn gewist. Zo niet, voer dan uw vraag in en wacht op een antwoord.

   

  Controleren op de servicestatus van Outlook.com: als u het statusscherm van de MS-service bezoekt, kunt u zien of outlook.com op dit moment met problemen wordt geconfronteerd. Hier kunt u uw problemen niet invoeren, maar kunt u lezen over uitgaande berichten. Als er geen probleem is met Outlook.com, verschijnt "Alles is in gebruik".

  Kijk of de website outlook.com offline is: in verschillende webbrowsers kunt u een URL invoeren en zien of de site niet beschikbaar is. Is er 'Down for Everyone of alleen ik?' En 'is het op?' Al deze services werken op dezelfde manier. U voert een websiteadres in, zoals Outlook.com en het geeft aan of de website up of down is op internet.

  Ga naar het gedeelte Problemen oplossen van Outlook.com: Op de Help-informatie ophalen met Outlook.com is een sectie over het oplossen van problemen. Controleer of uw problemen al zijn verholpen. Kies een onderwerp om een andere webpagina te openen die problemen (en oplossingen of oplossingen) bevat die al zijn geadresseerd.

   

  Als u nog steeds onoplosbare problemen heeft, aarzel dan niet om het Outlook klantenservice Telefoonnummer +3120-369-0940 te bellen. U maakt verbinding met de experts door dit nummer te kiezen en onmiddellijk reacties te ontvangen. Uw eventuele grote of kleine problemen worden in de kortst mogelijke tijd opgelost .

  Originele bron