LAPTOP REPARATIE MET GARANTIE

 • Uw laptop is een kostbaar bezit waar wij zorgvuldig mee om gaan.

  Uw laptop herstellen vindt plaats door onze ervaren medewerkers en met garantie.

  Ook als er een onderdeel van uw laptop moet worden vervangen, bijvoorbeeld reparatie, vervanging,  van het scherm of toetsenbod, doen wij dat met grote zorgvuldigheid en met garantie.

  Helaas is het niet altijd mogelijk dat een laptop samenstellen, notebook of computer gerepareerd kan worden.

  Soms kan bijvoorbeeld bij kortsluiting in een laptop deze niet meer gerepareerd worden.

  Ook komt het voor dat er warme of koude drank in een laptop terecht is gekomen, bijvoorbeeld koffie, thee, cola of melk. Meestal heeft reparatie van de laptop dan ook geen zin meer.

  Laptop reparatie is dan dus meestal niet meer mogelijk.

   

  Laptop repareren of nieuwe laptop kopen?

   

  In sommige situaties is het verstandiger de laptop te vervangen dan te laten repareren.

  Indien een computer reparatie antwerpen oud is en een reparatie duur is, ligt vervanging van de laptop voor de hand. Maar ook als de oude laptop eigenlijk niet meer voldoet of te traag is, kan het aanschaffen van een nieuwe laptop het overwegen waard zijn.

   

  Indien u bij ons in Gouda een laptop, desktop of computer voor reparatie aanbiedt en onze technische dienst denkt dat de reparatie duur uit valt en economisch niet zo aantrekkelijk meer is, zulle wij dat altijd aan u melden.  Soms is het vervangen van een laptop of desktop gewoon verstandiger dan de reparatie ervan.

  U kunt bij ons in ieder geval altijd rekenen op een vakkig en eerlijk advies, ook als wij u aanrader uw computer of laptop niet meer te laten repareren omdat dat te duur wordt,