MOET UW LAPTOP GEREPAREERD WORDEN?

 • Voor een vakkundige reparatie van uw laptop reparatie antwerpen moet u bij de Groene Computershop BV in Gouda zijn.  De Groene Computershop is de grootste computerspeciaalzaak ( ook computerwinkel met webwinkel ) van Gouda en Midden Holland en heeft een jarenlange ervaring in de reparatie van laptops.

   

  Laptop reparatie is een specialiteit van ons.

   

  Wij repareren alle merken laptops met garantie.Voor de reparatie van deze laptops maken we gebruik van professionele apparatuur.

   

  De Groene Computershop BV repareert sinds 2007 laptops, notebooks en, computers. Dat doent we in onze eigen werkplaats in Gouda.

   

  Wij verkopen ook 2e hands computer herstellen antwerpen en laptops, computer onderdelen, software, randapparatuur, printers en beeldschermen.  U kunt bij ons ook nieuwe computers en laptops kopen. U kunt uw laptop of pc ook online bij ons bestellen.

   

  Wij onderscheiden ons van andere computerspeciaalzaken en computerwinkels door onze kennis, ervaring, betrokkenheid en persoonlijk advies. Ook indien u uw laptop of pc door ons wilt laten repareren.

   

  Wij gebruiken voor de laptop of notebook reparatie de modernste apparatuur. Onze medewerkers zijn ervaren en hebben al vele laptops en computers gerepareerd. Ook voor computer reparatie gebruiken wij moderne apparatuur.

   

  Wij hebben de afgelopen 7 jaar duizenden computer herstellen en laptops gerepareerd van onder andere mensen uit Gouda, Schoonhoven, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Moordrecht, Polsbroek, Ouderkerk aan den IIssel, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk, Bodegraven, Oudewater en Bergambacht.

   

  De laptop, notebook of computer reparatie vindt plaats met garantie.

  Reparaties van laptops, notebooks en computers worden uitgevoerd in onze werkplaats in Gouda aan de Nieuwehaven 185 tot 187 te Gouda. U kunt uw laptop of computer in Gouda voor reparatie afleveren. Zie de openingstijden van onze computerwinkel in Gouda.