IPHONE 8 EN IPHONE 8 PLUS REPARATIE ROTTERDAM

 • Apple maar liefst drie nieuwe smartphone reparatie: de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Daarmee was de iPhone 8 release een feit. In Nederland zijn de toestellen vanaf eind september te bestellen. De iPhone 8 is nu het instapmodel, gevolgd door de iPhone 8 Plus en de iPhone X. De iPhone X is het nieuwe paradepaardje en toptoestel van Apple. Toch zal de hoge aanschafprijs en het vernieuwde design niet iedereen aanspreken. Indien dat ook voor u geldt, zijn de iPhone 8 en iPhone 8 Plus een zeer goed alternatief. Beide toestellen lijken wat meer op hun populaire voorgangers, maar bieden wel veel meer snelheid en nieuwe functionaliteit.

   

  Alles wat u moet weten over de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

   

  De iphone 8 scherm vervangen en iPhone 8 Plus beschikken over een glazen achterkant waarmee draadloos opladen mogelijk is geworden. Beide toestellen zijn aanzienlijk sneller en hebben een betere camera dan voorheen. Een snelle A11-chip maakt het mogelijk om augmented reality weer te geven. In tegenstelling tot de iPhone X heeft de iPhone 8-serie nog steeds de vertrouwde home-knop met Touch ID. Zowel de iPhone 8 als iPhone 8 Plus zijn verkrijgbaar in 64 GB of 256 GB-uitvoering. Ideaal voor mensen die veel films en series kijken, of steeds groter wordende games spelen.

   

  Verschillen tussen de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

   

  De iPhone 8 en iPhone 8 plus specs zijn zeer indrukwekkend. Onderling zijn er echter een aantal opvallende verschillen. Deze kunnen de doorslag geven bij de afweging om voor de kleinere iPhone 8 of juist de grotere en zwaardere iPhone 8 Plus te kiezen. De iPhone 8 weegt 148 gram terwijl de iPhone 8 Plus ruim 200 gram weegt. De iPhone 8 Plus is dan ook aanzienlijk groter en voorzien van een accu met een grotere capaciteit. Ook qua schermgrootte vallen de verschillen direct op: de iPhone 8 heeft een display van 4,7 inch terwijl de iPhone 8 Plus is uitgevoerd met een Full HD-resolutie scherm van maar liefst 5,5 inch. De verschillen tussen de camera’s van beide toestellen zijn wellicht nog groter. De iPhone 8 Plus heeft een dubbele lens die het mogelijk maakt om verder in te zoomen en professioneel ogende portretfoto’s te maken.

   

  iPhone Kliniek iPhone reparaties in Rotterdam

   

  iPhone Kliniek Rotterdam volgt de nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ook de iPhone 8 en iPhone 8 Plus kunnen bij ons gerepareerd worden. Alle monteurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwe techniek en zijn gecertificeerd om reparaties professioneel en met originele Apple-onderdelen uit te voeren. Bij iPhone Kliniek zijn iPhone-reparaties klaar terwijl u persoonlijk toekijkt en wacht. Heeft u schade aan uw iPhone? Maak dan direct een afspraak via het afspraakformulier en kom naar een van onze twee filialen in Rotterdam.

   

   

  De iPhone X is op 12 september door Apple gepresenteerd. In Romeinse cijfers staat ‘X’ voor 10 en iPhone X betekent dus eigenlijk hetzelfde als iPhone 10. Apple breekt met de reeks opeenvolgende getallen, maar refereert met de naam wel naar het 10-jarig bestaan van de iPhone. Het design van de nieuwste iPhone is heel anders dan dat van zijn voorgangers. Sinds de iPhone 6 op de markt kwam, is het design eigenlijk niet zo grondig veranderd. De iPhone X breekt met deze trend door te verrassen met een geheel nieuw en bijzonder strak design.

   

  Alles wat u moet weten over de iPhone X


  De iPhone X is ongetwijfeld de mooiste, beste iphone 6 scherm vervangen die u op dit moment kunt krijgen. Vooral het ontbreken van schermranden valt op waardoor de iPhone X een extreem strakke, minimalistische en moderne uitstraling heeft gekregen. Aan de voorkant van het toestel is slechts een kleine uitsparing voor onder meer de microfoon en frontcamera te ontwaren. Zelfs de vertrouwde home-knop is verdwenen en vervangen door een nieuwe statusbalk. Aan de achterzijde is een dubbele 12 megapixel 3D-camera opgenomen om op extreem hoge kwaliteit foto’s en video’s te kunnen maken. De iPhone X specs op een rij:

   

  Zowel vooraan als achteraan geheel van glas

   

  Verkrijgbaar in de kleuren zilver of spacegrijs

   

  Voorzien van een groot 5,8 inch Super Retina oled-scherm

   

  Draadloos op te laden

   

  Verkrijgbaar met 64 of 256 GB geheugen

   

  Voorzien van gezichtsherkenning (Face ID)

   

  De iPhone X kan vanaf 27 oktober besteld worden en heeft een prijs vanaf €1.149. In Nederland zal de iPhone X release plaatsvinden op 3 november.

   

  Meer over de iPhone X specs

   

  De iPhone X is toch wel een revolutionair toestel te noemen, met een uitzonderlijk goede camera die kan filmen in 4K, de toepassing van augmented reality, inloggen met Face ID en gemakkelijk draadloos opladen. Ook het grote 5,8 inch display is een echte eyecatcher, waarbij de oled-technologie zorgt voor een uitzonderlijk mooi contrast. Zwart is nu echt zwart. Bovendien is dit type scherm aanzienlijk zuiniger met energie, maar kan het scherm wel altijd aan staan en bijvoorbeeld de tijd weergeven. Bijzonder ook is Face ID, dat middels een infrarood 3D-scan uw gezicht herkent. Een zeer veilig systeem, waarbij inloggen met een vingerafdruk of onhandige code overbodig is geworden.

   

  iPhone Kliniek iPhone reparaties in Rotterdam


  Bent u nu of binnenkort de gelukkige eigenaar van een iPhone X, maar heeft deze schade opgelopen? Dan mag u bij ons altijd zonder afspraak binnenlopen om een iPhone X reparatie te laten uitvoeren. In een van de iPhone Kliniek vestigingen in Rotterdam wordt uw iPhone vakkundig en professioneel gerepareerd, klaar terwijl u wacht! Wilt u direct online een afspraak maken? Gebruik ons afspraakformulier, dan is alles zo geregeld.