Accu Asus k52jk 24 maanden Garantie

 • Ultra-dun en ultra-lichtgewicht, de Accu Asus k52jk van Asus is een twee-in-een Ultrabook computer die heeft genoeg van de macht voor zakelijke toepassingen.

  Zoals de naam al doet vermoeden, de Flip S display kan worden gevouwen 360 graden tot een handige tablet-computer te worden.

  Enkel 10.9 mm dun en 1,1 kilogram, is deze gadget groot voor bedrijfs stafmedewerkers om gemakshalve rond voor het maken van presentaties te dragen waar zij gaan.

  De Accu Asus k52x is licht, maar sterk, precisie-vervaardigd uit 6013 aluminium legering, een materiaal gemeenschappelijk in de luchtvaart toepassingen. ASUS zegt dat het 50 procent sterker dan de 6063 legering gebruikt in vele standaard laptops.

  De Flip S ook erin slaagt om te kijken heel elegant wanneer versierd met de handtekening ZenBook gesponnen-Metal Finish en briljant geslepen diamanten op de randen. De Royal Blue model is voorzien van een Zen-geïnspireerde gesponnen metalen afwerking op de volledig metalen unibodybehuizing.

  Ondanks het feit dat zo dun, de Accu Asus k52 series si packs een full-size toetsenbord dat is comfortabel om te typen op. Het full-size backlit toetsenbord heeft indrukwekkende "zeer belangrijke reis" van enkel 1mm, die ervoor zorgt dat typen zowel gemakkelijk als nauwkeurig is.

  De substantiële kracht komt van een Intel Core i77500U dualcore processor draait op 2,7 GHz. Je hebt acht gigabyte aan werkgeheugen (RAM) en een snelle 512GB van SSD opslag.

  De Windows 10 Home 64bit besturingssysteem maakt dynamisch gebruik van het touch screen, die is verlicht vanaf de achterkant met een 13,3-inch LED Full HD display op 1, 920by1, 080-pixelresolutie trots een 60hz refresh rate en 178-graden te bekijken. Corning gorilla Glass beschermt het scherm.

  ASUS Eye Care technologie vermindert blauw licht met maximaal 30 procent. En het display ziet er groot, omdat de ring is gewoon 6.11 mm dun, voor een 80 procent scherm-to-Body ratio.

  Het bekijken van video en hoge-resolutie Foto's is spannend op deze baby, verder versterkt door een zeer goed geluidssysteem. De stereo speakers in dienst magneten twee keer groter en stem spoelen een en een half keer groter dan gevonden in de vorige generatie.

  De slimme versterker kan de luidsprekers verder worden gedreven-in feite drie keer luider dan wat je krijgt van een normale versterker-zonder vervorming of luidspreker schade.

  Accu Asus x451 zegt haar Golden Ear team en audiofiele specialisten bij Harman Kardon de krachten gebundeld om de nieuwe SonicMaster audio-technologie voor de Flip S te produceren. De twee aparte hoge kwaliteit speakers aangedreven door een slimme twee-kanaals versterker genereren surround-sound ideaal voor het bekijken van films.

  Ik vond de Flip S opgestart en stilgelegd snel. Het touch screen en menu's scrollen snel en soepel. Zakelijke toepassingen zoals Microsoft Office, Word en PowerPoint liepen zonder probleem.

  Het leuke van de Asus is dat de mogelijkheid om op te vouwen in een Tablet op een 360-graden Ergo-Lift scharnier. Dit scharnier is een precisie-engineered metalen Multigear, dat zorgt voor een soepele, traploze actie en houdt het scherm veilig op elke hoek.

  Een Dual-Action mechanisme liften en kantelt het toetsenbord in de perfecte type positie wanneer het scherm wordt geopend dan 135 graden. Accu Asus x451c zegt dat de Ergo-Lift scharnier is "foltering-getest"-geopend en gesloten meer dan 20.000 keer om de betrouwbaarheid te bewijzen.

  Afgezien van de Tablet-modus, kan de Flip S vormen een tent met de twee randen dienen als stands, en overschakelen naar de presentatie-modus met het display gespiegeld terug en het toetsenbord beneden op de tafel.

  In Tablet-modus, krijg je te proberen de Accu Asus x551 pen, een actieve Stylus met een slank en elegant aluminium ontwerp dat voelt mooi chique. U in om het even welke gesteunde app nauwkeurig trekken, schrijven of aantekeningen maken.

  Volledige ondersteuning is ook voorzien voor Windows Ink, een app die u toelaat om plaknotities te maken en noteer ideeën als ze zich voordoen. U een screenshot zelfs nemen en het delen in één klik. De pen heeft 1.024 drukniveaus, dus het is geweldig met een tekening toepassingen.

  De geïntegreerde vingerafdruksensor in de rechterbovenhoek maakt toegang mogelijk met behulp van de functie Windows Hello van Widows 10 en zonder de noodzaak om een wachtwoord in te toetsen.

  Accu ASUS X75V

  Een andere geweldige eigenschap van dit Ultrabook is de stille ventilator app, waarmee u het ideale lawaai niveau van de ventilator voor om het even welke taak bij hand selecteren en tussen evenwichtige en high-performance wijzen schakelen. De standaard ventilatorsnelheid is ideaal voor stil computergebruik, maar u stille ventilator uitzetten om voor met hoge ladings eisen toe te staan, wanneer de ventilator zal worden luidruchtiger.

  De Flip S kan worden uitgebreid door middel van twee USBC poorten, die er zijn om externe displays handvat, Power Delivery en data-overdracht-alle via een omkeerbaar, anyway-up connector. De meegeleverde mini-dock geeft u een HDMI-poort, een USB 3,1 poort en een USBC poort voor snel opladen.

  Levensduur van de batterij is goed-tot 11 uur. De 39Wh lithiumpolymer batterij is gevormd om precies past het dunne profiel. Snel opladen technologie zal u laten macht back-up tot 60 procent capaciteit in slechts 49 minuten.

  En, bovenop dit alles, krijg je een zwarte lederen huls om je Flipper veilig te houden tegen krassen.

  De ASUS ZenBook Flip S heeft een adviesprijs van Bt63, 990.

  http://social.chelny.online/blogs/334/3080/37wh-14-4v-accu-asus-x451c-gratis-verzending

  http://p.booklog.jp/book/118891/page/3207757

  https://blog.peoplelovepeople.com/cs/laptop-accu-asus-k52-series-5200mah-11_1v-/33-41-2797-1#